Nick: Eltanel
Wiek (Wymagany) : 22
Poziom: polecam dopisac "postac" bo na usta cisnie sie WYSOKI. 90. nie expie.
Klasa postaci: mag
Posiadane karty sp (job ,+) : red 78+5, holka 99+11, blu 88+11, vlc 99+12, pos 99+13, jajamaru 21+1 (!!!), kuczak, pirat, pajama
Czy posiadasz ts'a i mikrofon ?: no pewka. ale nie uzywam
Jaka była Twoja poprzednia fam i dlaczego ją opuściłeś/łaś: idea. bo ich nie lubie
Dlaczego wybrałeś/łaś Revivals: chce byc w przeciwnej frakcji niz gin a idea odpada. foks powiedzial ze mi zaplaci jak do was dolacze (szczera prawda, 5.5kk~!)
Coś o sobie ( nie żeby to było 1 zdanie):
no wiec zaczne od nostalowej kariery.gram dlugo dluuugo. z 5lat bedzie. zaczynalam na s1 i mam tam pare postaci.
a tak prywatnie to szkole sie na przedszkolanke. pracuje w ksiegarni i przez to malo gram. troche rysuje.
mam krolika ktory chyba ma kaszel i musze z nim isc do weta. planuje kupic rybke i chcialam trzymac ja w kuli ale wszyscy dostawali padaczki jak o tym mowilam i jednak kupilam standardowe akwa zeby nie wzbudzac ogolniej paniki.
totalnie nie umiem grac w lola i zawsze myslalam ze jak ktos ma srebro to jest pro ale po 10 meczach z totalnym brakiem skila sama sie w nie wbijam i juz nie mam szacunku do ludzi ponizej golda (wlacznie).
wole maka od kfc.
mam bardzo...um...luzne podejscie do wszystkiego.
placze ogladajac bajki. na jak wytresowac smoka 2 poryczalam sie 3x >.<'
robie pelno literowek.
czesto snia mi sie zeby, nienawidze snow o zebach.
lubie czytac. aktualnie jestem na etapie ogolnie zachwalanego metra i nie powiem ale calkiem calkiem. ale i tak saga inkwizytorska wygrywa~
juz mi sie nie chce wymyslac randomowych faktow wiec tak to zostawie ale na pytania chetnie odpowiem C:
Co wniósłbyś/wniosłabyś swoja osobą do rodziny?:
no tak konkretnie to postac 90 z blu nosem + SPECJALNY GRATIS woj 88 blu nos!!! ale w pozniejszym terminie